0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Snowboard accessoires


Wie op zoek is naar de voordeligste snowboard accessoires, kan bij Klein Wintersport zijn hart ophalen. Wij hebben alles in huis om je snowboard perfect te onderhouden. Zodat je zonder problemen als snelste van de piste glijdt of de coolste tricks laat zien in de halfpipe.

 


Klein Wintersport, de beste keus

Snowboard klemmen, schrapers, rotoborstels en board bags. Bij Klein Wintersport hebben we alle speciale snowboard accessoires die jij zoekt. Dat je daarbij keus hebt uit het grootste assortiment van Nederland en direct de meest scherpe prijzen gepresenteerd krijgt, is natuurlijk ook niet onaangenaam. We helpen je graag aan de juiste tools en de best passende snowboard accessoires. Wij leveren snel en kiezen enkel voor de allerbeste merken. Merken die bewezen hebben dat ze snowboarders begrijpen en weten waar hun snowboard accessoires aan moeten voldoen. Bij ons tref je dan ook voornamelijk accessoires van:

  • Swix
  • Redcreek
  • Icetools
  • Holmenkol
  • Toko

Ook andere grote merken laten in onze outlet hun beste snowboard accessoires zien.

 

Meer informatie

Het bestellen van de snowboard accessoires is heel gemakkelijk. Het betalen gaat via betrouwbare kanalen en de levering gebeurt binnen één tot enkele dagen. Heb je vragen of behoefte aan deskundig advies over snowboard accessoires? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op.


Laatst bekeken producten

Review

Contact

Klein Wintersport
Gezichtslaan 25
3941 JD Doorn
+31 (0)6 11 361 194
info@kleinwintersport.nl

KVK 62647849
BTW NL001957529B34
 

Like ons op Facebook

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief btw Verzendkosten details 

Powered by CCV Shop webshop software