0
0
Winkelwagen
€ 0,00
BOARDSTUFF / Snowboard slijp- en waxsets

Snowboard slijpen? Dat kun je zelf!


Wil jij ook soepel en snel van de piste glijden of heb je zin om de meest coole tricks aan je vrienden te laten zien? Dan ontkom je er niet aan je snowboard goed te slijpen en te waxen. De tijd dat je deze klussen moest uitbesteden is voorbij. Met de speciaal geselecteerde hoogwaardige kwaliteitsartikelen van Klein Wintersport kun je nu helemaal zelf je snowboard slijpen en waxen.


Een goede start

Het exact slijpen van een snowboard is niet moeilijk. Wel is het fijn als een expert je er vooraf wat meer over vertelt. Tijdens onze clinics ga je zelf je snowboard slijpen en waxen, terwijl onze specialist met je meekijkt. Hij of zij geeft uitleg waar nodig en biedt je de kans verschillende gereedschappen voor het slijpen van je snowboard uit te proberen. Na het volgen van de clinic kun je met behulp van de juiste materialen heel gemakkelijk je eigen snowboard slijpen en waxen en glij je als een echte prof van de piste af.

Bij Klein Wintersport hebben we speciaal voor snowboarders unieke wax- en slijpsets samengesteld. Ze lijken in vele opzichten op reguliere sets, maar onder meer de waxklemmen en de slijpgereedschappen zijn bij snowboardsets anders. Bekijk ons aanbod op je gemak, er zit vast ook een ideale set bij om jouw snowboard zelf te slijpen.

Meer informatie

Heb je toch nog vragen? Geen probleem! Bij Klein Wintersport geven we je graag advies over het slijpen van je snowboard. Neem vrijblijvend contact met ons op.


Laatst bekeken producten

Review

Contact

Klein Wintersport
Gezichtslaan 25
3941 JD Doorn
+31 (0)6 11 361 194
info@kleinwintersport.nl

KVK 62647849
BTW NL001957529B34
 

Like ons op Facebook

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief btw Verzendkosten details 

Powered by CCV Shop webshop software

Beste bezoeker,

(update 4 juli) > de vertraging heeft langer geduurd dan verwacht, we hopen de achterstand in pakketten en email zsm in te lopen, 1000x excuses voor het eventuele ongemak!
(update 26 mei > ivm de vele regen is er wat vertraging opgetreden (regenverlet) we proberen nog steeds de 2 juni te halen als eerst mogelijke verzending)
(update 17 april > let op de eerst volgende verzending is vanaf 2 juni)

Tussen 19 maart en 1 juni kunnen de verzendingen langer op zich wachten dan u van ons gewend bent.
Heeft u haast of een bepaalde deadline, app of sms dan even naar 0611361194.

Onze Webshop is dus wel goed bereikbaar, en derhalve kan er ook besteld worden.

Sportieve groet,
Team Klein Wintersport