0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Snowboard en Ski's waxen zonder problemen

 

Lekker kunnen skiën gaat niet vanzelf. Dat vergt de juiste materialen en goed onderhoud. Onderhoud dat ondermeer bestaat uit het slijpen van je ski’s en het waxen ervan. Bij Klein Wintersport begrijpen we hoe lastig het is hiervoor de juiste producten te selecteren. Daarom hebben wij het alvast voor je gedaan. Bij ons tref je in het assortiment meerdere producten aan om zelf goed je ski’s te kunnen waxen.

In deze categorie vind u al hetgeen u nodig heeft voor het waxen van uw ski of snowboard. Het waxen is in de basis niet moeilijk. Waxen is leuk en uiteraard geld toefening baart kunst. Voor het waxen heb je in ieder geval een goed waxijzer nodig, basis wax, een waxschraper, een plexslijper en borstels. Wil je meer info en exact weten wat bij jou het beste past neem dan contact met ons op.


Een koud kunstje

Ski’s waxen is niet moeilijk. Je moet net even weten hoe het moet. Tijdens een van onze clinics vertellen we je er graag meer over, maar ook online geven we je graag advies. Welke producten er voor het waxen van je ski’s noodzakelijk zijn, weet je misschien al. Anders geven onze specificaties je vast voldoende informatie. Onze ski waxen zijn speciaal geselecteerd en afkomstig van gerenommeerde merken. Zo kunnen we je in alle gevallen kwaliteit garanderen.

Contact met Klein Wintersport

Meer weten of heb je een vraag over ski waxen in jouw geval? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien je van advies en helpen je eenvoudiger een keuze maken tussen de verschillende ski waxen.  


Laatst bekeken producten

Review

Contact

Klein Wintersport
Gezichtslaan 25
3941 JD Doorn
+31 (0)6 11 361 194
info@kleinwintersport.nl

KVK 62647849
BTW NL001957529B34
 

Like ons op Facebook

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief btw Verzendkosten details 

Powered by CCV Shop webshop software

Beste bezoeker, (update 17 april > let op de eerst volgende verzending is 2 juni)

Tussen 19 maart en 1 juni kunnen de verzendingen langer op zich wachten dan u van ons gewend bent.
Heeft u haast of een bepaalde deadline, app of sms dan even naar 0611361194.

Onze Webshop is dus wel goed bereikbaar, en derhalve kan er ook besteld worden.

Sportieve groet,
Team Klein Wintersport