0
0
Winkelwagen
€ 0,00

HOE ZIT DAT TOCH MET DIE MERKEN?

Wie begint met slijpen en waxen komt vaak in een wereld die hij of zij nog niet kent. Wat is het mooier dan een winkel te vinden die niet enkel en alleen 1 merk verkoopt maar velen! En die met passie het echte verhaal vertelt!

Wij van Klein Wintersport zijn daarentegen ooit wel begonnen met enkel en alleen Holmenkol maar al snel kwamen daar vele A-merken bij.

Van Swix, Toko, en Holmenkol kunnen we u veel aanbieden. Van andere merken als bijvoorbeeld Snoli, Vola hebben we een selectie gemaakt. Van hen hebben we enkel de produkten opgenomen waarin wij op dit moment vinden dat zij zich daar in onderscheiden.

Hoe liggen dan de verhoudingen?

  • nr 1 Swix
  • nr 2 Toko
  • Nr 3/4 Holmenkol

(hieronder star, kunzmann, start, vola, snoli, etc...)

Ook al ben je niet leading id markt, het betekent derhalve niet dat men dan slechte produkten aflevert. Toch merken als Swix, Toko en Holmenkol zijn beter in staat een eigen lijn te leveren. Andere merken "lenen" vaak de produkten om deze vervolgens in eigen kleur in hun assortiment te krijgen. Beetje te vergelijken in de autobrache, verschillende merken hebben domweg 't zelfde onderstel, enkel de schil er omheen is anders.

Uiteraard zijn er ook merken die 1 specialisme kennen. Bijvoorbeeld Redcreek, of bijvoorbeeld, Moonflex en Diamantstar of DMT.

Fijne zondag nog!

Klein Wintersport

  Klein Wintersport     27-11-2016 17:24     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Review

Contact

Klein Wintersport
Gezichtslaan 25
3941 JD Doorn
+31 (0)6 11 361 194
info@kleinwintersport.nl

KVK 62647849
BTW NL001957529B34
 

Like ons op Facebook

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief BTW Verzendkosten details 

Powered by CCV Shop webshop software